Online savetovanje

Drago mi je da se interesujete za moje online savetovanje. U nastavku pročitajte koja su aktuelna savetovanja koja imam organizovana u ponudi, kao i moju kratku biografiju koja će vam pomoći da vidite zašto baš mene da odaberete za online savetnika.

  1. BESPLATNO ONLINE SAVETOVANJE: RADNA BIOGRAFIJA

Radna/poslovna biografija/CV je osnovni dokument svake prijave za posao. Ona mora sadržati određene standarde koji važe u svakoj kompaniji i mora biti prilagođena oglasu na koji konkurišete.

Ako vi niste zadovoljni kako izgleda vaša radna biografija, želite da je unapredite, prilagodite za određeni oglas ili jednostavno želite pomoć u izradi, jer ga do sada nikada niste pisali, na pravom ste mestu. Kontaktirajte me u KONTAKT delu ili direktno na mail timskiradmj@gmail.com i možemo se dogovoriti oko online prepravke vaše radne biografije.

2. BESPLATNO ONLINE SAVETOVANJE: RAZGOVOR ZA POSAO

Razgovor za posao može predstavljati pravi izazov za ljude koji nemaju mnogo iskustva ili ga nemaju uopšte. Ako želite da poboljšate vaše prezentacione sposobnosti, da simulirate kroz najčešća pitanja i cake razgovor za posao i da se što bolje pripremite za isti, kontaktirajte me u KONTAKT delu ili direktno na mail timskiradmj@gmail.com i možemo se dogovoriti oko online termina gde možemo zajedno simulirati razgovor za posao radi vaše što bolje pripreme.

ZAŠTO BAŠ JA MOGU DA VAS SAVETUJEM?

Pored moje master diplome iz oblasti filozofije gde sam razvila odlične analitičke i retoričke sposobnosti potrebne u regrutingu, dve godine sam radila na mestu HR menadžera gde sam pregledala radne biografije osoba koje su se prijavljivale za prakse i projekte organizacije čijeg sam tima bila deo. Takođe sam vodila razgovore sa svim potencijalnim polaznicima, kao i učestvovala u donošenju odluka o najboljim kandidatima. Pored mog regruting znanja koje sam pokazivala i studentima na jednom seminaru u Beogradu gde smo zajedno simulirali razgovor za posao, bila sam deo tima koji je radio u oblasti novinarstva, edukacije i organizacije projekata.

Ako imate više pitanja, možete me kontaktirati.